Uw partner in
Nieuwbouw, Verbouw
& Onderhoud

Onze werkwijze

Ons bedrijf richt zich op verschillende activiteiten in de bouwsector. Zo houden wij ons bezig met nieuwbouw, maar zijn ook activiteiten als verbouwingen, uitbreidingen, renovatie en onderhoudswerkzaamheden ons niet vreemd. Bij alle werkzaamheden staat uiteraard voorop dat u als klant tevreden bent.

 

Bij een bouwproject komt heel wat kijken. Wij houden ons dan ook niet alleen bezig met de bouwwerkzaamheden, maar begeleiden waar nodig ook bij het zoeken naar een geschikte architect. Daarnaast kunnen we u ook helpen met het aanvragen van een bouwvergunning.

 

Een goed begin is tenslotte het halve werk.

Zodra wij een uitnodiging ontvangen om advies en/of een offerte uit te brengen maken wij een afspraak om met elkaar persoonlijk van gedachten te wisselen betreffende de bouw- of verbouwplannen.
Aan de hand van dit gesprek brengen wij een gespecificeerde offerte uit, waarin de werkzaamheden duidelijk worden omschreven.

 

Mocht u nog geen architect hebben dan kunnen wij u adviseren in het vinden van een voor u geschikte architect.
Indien gewenst kunnen wij ook het gehele bouwproces verzorgen.

 

Na gunning van de opdracht wordt een gespecificeerde planning gemaakt zodat de opdrachtgever kan zien op welke datum het werk aanvangt, wanneer werkzaamheden plaatsvinden en wanneer het werk wordt opgeleverd.

Neem direct contact op voor een vrijblijvende offerte.